Home

New

ARK'S TRAN-QUILL™ VIBRATING PENCIL

New

За по-голям фокусиране и тактилна стимулация към ръката. 

More details

This product is no longer in stock

0,00 лв

More info

Този краен сензорен инструмент е за работа по ръкописни умения! Моливът Tran-Quill ™ на ARK е с фина, нежна вибрация, която осигурява сензорна стимулация на ръката, без да се засяга действителното писане / рисуване. Вибрацията, текстурата и тежестта на дръжката могат да спомогнат за увеличаване на фокуса и концентрацията, да се подобри паметта на мускулите, да се нормализира скоростта на записване, да се увеличи силата на ръката и сръчността и да се намали силата на захващане, използвана за държане на молива. Перфектен за домашна работа, за записване на бележки и др. Препоръчва се за хора със сензорни дефицити или потребности и / или лош контрол в моториката.

Комплектът включва: 1 дръжка Z-Vibe®, 1 адаптер към продукта, 6 малки моливи. Приспособлението за молив се завива в Z-Vibe® като всеки друг накрайник и моливите се напасват добре в адаптера. Изберете цвета на дръжката си от падащото меню по-горе.

 

Произведено в САЩ

Включена батерия (моля, обърнете внимание: това е специална батерия, която не се продава в магазините - препоръчваме да добавите резервна от падащото меню по-горе).

Мерки с дължина малко над 20,3см (с нов молив) и диаметър 13см.

Предлага се и във версии за писалки и пастели.

Кутията за съхранение се предлага като допълнителна добавка

Накрайникът Bite-n-Chew също е наличен като допълнителна добавка. Просто завъртете  дръжката в противоположна на моливчето страна (горната част на държача  предоставя възможност за стимулация на дъвкателни отребности), за орало-моторна стимулация(убедете се, че сте го завъртяли в края, който е запечатан от към вътрешните части).