Home

New

ARK'S TRAN-QUILL™ VIBRATING CRAYON

New

За по-добро фокусиране и сетивна стимулация към ръката ||| Най-последен модел сензорен инструмент за рисуване! Пистолетът Tran-Quill ™ на ARK

More details

This product is no longer in stock

0,00 лв

More info

Има фина, нежна вибрация, която осигурява сензорен стимул на ръката, без да се засяга действителното писане / рисуване. Вибрацията, текстурата и тежестта на дръжката могат да спомогнат за увеличаване на фокуса и концентрацията, да се подобри паметта на мускулите, да се нормализира скоростта на записване, да се увеличи силата на ръката и сръчността и да се намали силата на захващане/стискане, използвана за държане на молива. Идеален за писане на домашна работа, за записване на бележки и др. Препоръчва се за хора със сензорна потребност или дефицити и / или лош контрол в моториката.

Включва: 1 вибрираща дръжка Z-Vibe®, 1 пълнител молив/пастел и 6 допълнителни пастели. Накрайникът се завинтва в Z-Vibe® като всеки друг край и пастелите пасват добре в накрайника. Изберете цвета на дръжката си и от падащото меню по-горе.

Произведено в САЩ

Включена батерия (моля, имайте предвид: това е специална батерия, която не се продава в магазините - препоръчваме да добавите резервна от падащото меню по-горе)

Мерки с дължина малко над 20,3см(с нов пастел) и диаметър 1,3см. Пастелките могат да бъдат счупени наполовина, ако е необходима по-къса дължина.

Пастелните цветове ще варират; повечето от стандартните Crayola моливи също са съвместими.

Също така се предлага  версии с писец или молив.

Кутията за съхранение се предлага като допълнителна добавка

Накрайникът/върхът Bite-n-Chew също е наличен като допълнителна добавка. Просто завийте това в дръжката, а противоположната на Crayon Tip част, може да се позлва за орало-моторни почивки чрез дъвчене(не забравяйте да го завъртите в края, който е запечатан от вътрешните части).