Home

Sale!

Brick "Chewy P" на ARK

New

Всяка Grabber® Brick е 2 "в цикъла, 5.1" дълга, и само под .5 "дебела
Подобно на оригиналния Grabber®, но малко по-голям с Brick-bumpy текстура
Големи натъртвания отпред, малки натъртвания по гърба за различни сензорни входове
Чудесно за сензорните търсещи!
Предлага се в 3 цветови нива на издръжливост
Лично направено от ARK в Колумбия, САЩ
Вижте подробности по-долу

More details

100 Items

779,27 лв

-5%

820,28 лв

More info

Най-доброто от двата свята! Brick "Chewy P" на ARK е щастлива комбинация от две класики: P-образна, като Grabber, но със сензорни натъртвания като Brick Stick. Той има много функции за любовта на сетивните търсещи: лесно за хващане, дълъг удължение, за да достигне задните кътници, големи натъртвания по предната страна и малки натъртвания на задната страна за различен сензорен вход.

Произведен в САЩ, този инструмент за дъвчене е безопасен изход за всеки, който трябва да дъвче, и ефективен начин да спомогне за успокояване, саморегулиране и фокусиране. Както всички ARK дъвки, той се предлага в 3 цветови нива на издръжливост:

 

Стандарт - Това е най-мекото ниво, препоръчвано за леки дъвки (тези, които не дъвчат нищо).

XT / Medium Firm - Това е средното ниво, което наричаме XT ("Xtra Tough"). Тя е по-стегната, но все пак е доста жестока, препоръчва се за умерени дъвки.

XXT / Very Firm - Това е най-тежкото ниво, което наричаме XXT ("Xtra Xtra Tough"). Той все още има някаква „дъвченост“ към него, но е доста твърда / доста твърда. Не дъвчете инструмент е неразрушим, но това обикновено е най-дълготрайно ниво за запалените дъвки.

Изберете опцията си от менюто по-горе. Всяка Grabber Brick се продава индивидуално. Цветните оттенъци могат леко да варират.

 

Моля, обърнете внимание: Grabber Brick е цяло по-голям по размер (около 2 ”в цикъла, 5.1” дълъг и .5 ”дебел) от оригиналния Grabber. Освен това има по-правоъгълна форма спрямо по-заоблените ръбове на оригиналния Grabber.

 

Произведено в САЩ Проектирано, произведено и монтирано в САЩ от ARK Therapeutic. Медицински клас, FDA съвместим, NO олово, фталати, PVC, BPA или латекс.

 

triangle.jpeg Внимание: Този продукт не е играчка. Препоръчва се за деца над 5 години. Въпреки, че тези инструменти за дъвчене са здрави и издръжливи, не дъвчете инструмент е неразрушим. Може да се очаква износване / разкъсване, като се има предвид естеството на предназначението. Колко дълго те продължават обикновено е равно на количеството и интензивността на дъвченето, както и на други променливи (като сила на челюстта, нива на стрес / тревожност, ако има други сензорни стратегии и т.н.). Докато за някои хора инструментът за дъвчене ще продължи вечно, а за други с тежки / агресивни устни нужди, те могат да преминат през него много бързо. Моля, контролирайте по всяко време, редовно проверявайте дъвката и при необходимост го подменяйте, ако продуктът показва признаци на износване.