Home

Sale!

Online only

Приказната принцеса на ARK

New

Очарователна дъвка, подходяща за роялти

Всяка пръчка е с дължина около 6 ", 2" в най-широката част и .5 "дебела

Чудесно както за предните зъби, така и за гърлото на гърлото

Предлага се в 3 цветови нива на издръжливост

Лично направено от ARK в Колумбия, САЩ

Вижте подробности по-долу

More details

100 Items

563,42 лв

-12%

640,25 лв

More info

 

Приказната принцеса на ARK / Star Wand Chewy е очарователна дъвка, подходяща за роялти. Той се отличава с дълго удължаване на единия край за дъвчене на гърба на моларите и форма на забавна звезда на другия край за дъвчене на предните зъби. Звездата има ребро около външния ръб за допълнителен визуален и тактилен интерес.

Тази пръчка е ръчно дъвчене (6 "дълга) и не идва по кабел по подразбиране, но има дупка в двата края, в случай че искате да добавите. добавени чрез падащото меню по-горе.

 

Произведена в САЩ, ARK's Fairy Princess / Star Wand Chewy е безопасен изход за всеки, който трябва да дъвче и ефективен начин да спомогне за успокояване, саморегулиране и фокусиране. Както всички други дъвки ARK, той се предлага в 3 цветови нива на издръжливост:

 

Стандарт - Това е най-мекото ниво, препоръчвано за леки дъвки (тези, които не дъвчат нищо).

XT / Medium Firm - Това е средното ниво, което наричаме XT ("Xtra Tough"). Тя е по-стегната, но все пак е доста жестока, препоръчва се за умерени дъвки.

XXT / Very Firm - Това е най-тежкото ниво, което наричаме XXT ("Xtra Xtra Tough"). Той все още има някаква „дъвченост“ към него, но е доста твърда / доста твърда. Не дъвчете инструмент е неразрушим, но това обикновено е най-дълготрайно ниво за запалените дъвки.

Изберете опцията си от менюто по-горе. Всяка пръчка се продава поотделно (без кабел, но можете да добавите по избор 2 пакета кабели чрез падащото меню по-горе). Цветните оттенъци могат леко да варират. Всяка пръчка е с дължина около 6 ", 2" в най-широката част и .5 "дебела.

 

Моля, обърнете внимание: поради геометрията, при всяко ниво на здравина, звездният край ще се чувства по-твърд от дръжката (защото дръжката е по-тънка). Също така, имайте предвид, че по природа, стандартното / най-меко ниво ще има малко "мърдане" към него, когато правите вълшебна магия или рицарски млади князе. Колкото по-строго е нивото, толкова по-твърда ще има.

 

Произведено в САЩ Проектирано, произведено и монтирано в САЩ от ARK Therapeutic. Медицински клас, FDA съвместим, NO олово, фталати, PVC, BPA или латекс.

 

triangle.jpeg Внимание: Този продукт не е играчка. Препоръчва се за деца над 5 години. Въпреки, че тези инструменти за дъвчене са здрави и издръжливи, не дъвчете инструмент е неразрушим. Може да се очаква износване / разкъсване, като се има предвид естеството на предназначението. Колко дълго те продължават обикновено е равно на количеството и интензивността на дъвченето, както и на други променливи (като сила на челюстта, нива на стрес / тревожност, ако има други сензорни стратегии и т.н.). Докато за някои хора инструментът за дъвчене ще продължи вечно, а за други с тежки / агресивни устни нужди, те могат да преминат през него много бързо. Моля, контролирайте по всяко време, редовно проверявайте дъвката и при необходимост го подменяйте, ако продуктът показва признаци на износване.