Home

Картата за дъвчене на ARK

New

Всяка карта е с размери 2.2 "висока, 3.4" широка и .28 "дебела

(За размера на реалната визитна картичка, но много по-дебела)

Предлага се в 2 цветови нива на издръжливост

Лично направено от ARK в Колумбия, САЩ

Вижте подробности по-долу

More details

100 Items

632,15 лв

More info

 

Картата за дъвчене на ARK разполага с логото на ARK на лицевата страна и информацията за нашата компания (адрес, уебсайт и кратко описание) на гърба с повдигнати букви. Това е чудесен изход за тези, които предпочитат да дъвчат с предните си зъби (за по-тънки опции, които стигат до задните кътници, кликнете тук). Използвайте този перорален сензорен разтвор като безопасна алтернатива на дъвченето на моливи, ризи, пръсти и т.н., за да успокоите, фокусирате и саморегулирате. Този Chewie се предлага в 2 цветови нива на издръжливост:

XT / Medium Firm - XT означава "Xtra Tough". Това е доста твърда, но все пак с малко дъвчене, препоръчва се за леки до умерени дъвки.

XXT / Very Firm - XXT означава "Xtra Xtra Tough". Тя е много твърда и доста твърда. Не дъвчете инструмент е неразрушим, но това обикновено е най-дълготрайно ниво за запалените дъвки.

Изберете опцията си от менюто по-горе. Всяка карта се продава поотделно (без кабел, но можете да добавите по избор 2 пакета кабели чрез падащото меню по-горе). Всяка карта има размери около 2.2 "височина, 3.4" широчина и .28 "дебелина (около размера на истинска визитна картичка, но много по-дебела).

 

Произведено в САЩ Проектирано, произведено и монтирано в САЩ от ARK Therapeutic. Медицински клас, FDA съвместим, NO олово, фталати, PVC, BPA или латекс.

 

Внимание Внимание: Този продукт не е играчка. Препоръчва се на възраст над 5 години. Въпреки, че тези инструменти за дъвчене са здрави и издръжливи, не дъвчете инструмент е неразрушим. Може да се очаква износване / разкъсване, като се има предвид естеството на предназначението. Колко дълго те продължават обикновено е равно на количеството и интензивността на дъвченето, както и на други променливи (като сила на челюстта, нива на стрес / тревожност, ако има други сензорни стратегии и т.н.). Докато за някои хора инструментът за дъвчене ще продължи вечно, а за други с тежки / агресивни устни нужди, те могат да преминат през него много бързо. Моля, контролирайте по всяко време, редовно проверявайте дъвката и при необходимост го подменяйте, ако продуктът показва признаци на износване.