Home

РОКЦАТА НА СЕВЕРНИТЕ ЕЛЕНИ НА АРК

New

Лесно е да държиш малки ръце

Рогата могат да достигнат задните кътници

Забавна и празнична форма

Предлага се в 3 цветови нива на издръжливост

Произведено в САЩ

More details

99 Items

428,96 лв

More info

 

 

 

ARK` S РОКЦАТА НА СЕВЕРНИТЕ ЕЛЕНИ

Произведени в САЩ, рокцата на  северните елени от колекцията на  ARK са безопасен начин за бебета и малки деца, които слагат всичко в устата си, които трябва дъвчат и да успокояват възпалените венци. Пръстенът е лесен за задържане в малки ръчички, удълженията са достатъчно дълги, за да могат бебетата да достигнат задните си кътници, а дизайнът е много забавен и празничен.

Червените, зелено-зелените и зелените зелени цветове са жълти, но все още твърди и устойчиви. Чрез популярното търсене, ние също излязохме с по-строги стилове (твърдото сиво и много твърдо кралско синьо) за по-големите деца с по-тежки орални сензорни нужди.

 

Измерва около 7 см и дебелина около 1 см

Измива се с мек сапун и вода.

Препоръчва се за бебета над 6 месеца

Произведено в Колумбия, SC, САЩ

Точните цветови оттенъци могат леко да се различават

Всеки елен се продава индивидуално

Медицински клас, FDA съвместим, без олово, фталати, BPA, PVC или латекс

Необходим е надзор на възрастни

usa-flag.jpg Произведено от ARK Therapeutic в Columbia, SC, USA

 

triangle.jpeg Внимание: въпреки че тези инструменти за дъвчене са здрави и издръжливи, те не са неразрушими. Някои индивиди (особено тези с тежки устни нужди и агресивно ухапване / дъвчене) могат да повредят инструментите. Колко време те могат да зависят от оралните сензорни нужди на индивида, както и от други променливи като нива на стрес / тревожност. Моля, наблюдавайте по всяко време и при необходимост го подменяйте, когато продуктът показва признаци на износване.