Home

Baby Grabber® на ARK

New

Лесно е да държиш малки ръце
Бебетата могат да дъвчат контура с предните си зъби / венци
Или използвайте разширението, за да достигнете до гърба им
Произведено в САЩ!
Вижте подробности по-долу

More details

99 Items

428,96 лв

More info

 

 

Baby Grabber® на ARK е предназначен да  успокоява бебетата, които са в ранен стадий на развитие. На около 5-6 месеца бебетата започват да дъвчат , за да укрепят дъвчащите мускули и да упражняват устните, езика и челюстта. Това устно приклщчение ги подготвя да ядат твърди храни и да формират речта и звукопроизношението по-късно. Бебе Grabber® осигурява безопасен избор за бебета, за да развият тези умения. Тя може също така да подпомогне самоорганизацията, прехода от пюре към текстурирани храни и да успокои възпалените венци. Докато всички повърхности на Grabber® могат да се дъвчат, удължението осигурява входен сигнал чак до задната моларна област. Силно се препоръчва за всички бебета в орален стадии, но особено тези с свръхчувствителност и орална сензорна защита.

Светло синьо, жълто и розово бебе Grabbers са меки и chewy. Оранжевият бебе Grabber е по-здрав, но все пак е гъвкав. Бебетата с млечни зъби могат да предпочетат по-твърдата опция, тъй като тя осигурява допълнителна съпротива и принос към венците.

 

Baby Grabbers се препоръчват за деца до 2 години и половина. След това, децата трябва да преминат към Grabbers или Y-Chews. Точните цветови оттенъци могат леко да се различават.

 

Произведено в САЩ Произведено в САЩ от ARK Therapeutic. Медицински клас, FDA съвместим, NO олово, фталати, PVC, BPA или латекс.

 

triangle.jpeg Внимание: въпреки че тези инструменти за дъвчене са здрави и издръжливи, инструментът за дъвчене не е неразрушим. Някои индивиди (особено тези с тежки устни нужди и агресивно ухапване / дъвчене) могат да повредят инструментите. Моля, наблюдавайте по всяко време и при необходимост го подменяйте, когато продуктът показва признаци на износване. Не за агресивно дъвчене.

Accessories