Home

New

Дъвчащи колиета за възрастни на Ark

New

Дискретен, неутрален дизайн за по-големи деца и възрастни

3 дъвчащи колиета

Продават се тук за спестявания!

Произведено в САЩ

Вижте подробности по-долу

More details

This product is no longer in stock

0,00 лв

More info

Няма никаква възрастова граница за никой от нашите дъвчене, но те обикновено са най-популярните и най-дискретни възможности при по-големи деца и възрастни.

Пакетът за възрастни включва следните 3 огърлица за дъвчене:

1 Krypto-Bite ™ (с диаметър 3 "и 5")

1 саблезъб (с дебелина 1 x 2.5 "и .5")

1 маркер за дъвката (с дебелина 1 x 3 "и .3")

 

Всеки от тези инструменти за дъвчене се продава поотделно (за да научите повече за всеки един, кликнете върху връзките по-горе). Но те също се продават заедно за спестявания! (Моля, обърнете внимание: те ще бъдат опаковани поотделно).

 

Изберете кой цвят / ниво на издръжливост искате за всяка форма чрез падащите менюта по-горе. Всяка огърлица идва на собствения си откос от огърлица. Точните цветови нюанси могат да се различават леко.

 

Кое ниво на издръжливост трябва да получите? Обикновено препоръчваме да се използва най-мекото / стандартно ниво по подразбиране. Освен ако някой не дъвче или не причинява щети на нещо друго, което дъвчат (дъвче чрез моливи, дъвчете дупки в ризи и т.н.), в този случай нивото на XT ще бъде по-дълготрайно. Ако някой не преживее нещата, възможно е евентуално да се нуждаят от най-тежкото XXT ниво. XXT е супер фирма, така че ние не винаги препоръчваме да го спрете веднага (някои хора смятат за неудобно дъвчене на нещо такова). Така XXT обикновено е най-добре или за хора, които вече са дъвчели през XT нивото, и / или за всеки, който вече обича да дъвче много твърди предмети - неща като legos, твърди пластмасови играчки, дървени елементи и др.

 

Моля, обърнете внимание: снимката по-горе включва Krypto-Bite ™ в светло сиво, Saber Tooth в черно, и Chew Tags в тъмно сиво. Кои цветове в действителност получавате ще зависят от това кои цветове ще изберете от падащите менюта по-горе.

 

Произведено в САЩ Проектирано, произведено и монтирано в САЩ от ARK Therapeutic. Медицински клас, FDA съвместим, NO олово, фталати, PVC, BPA или латекс.

 

Внимание Внимание: Този продукт не е играчка. Закопчалката и въжето не са предназначени за дъвчене. Съдържа малки части, които могат да представляват опасност от задавяне - изисква се пряко наблюдение. Препоръчва се на възраст над 5 години. Въпреки, че тези инструменти за дъвчене са здрави и издръжливи, не дъвчете инструмент е неразрушим. Може да се очаква износване / разкъсване, като се има предвид естеството на предназначението. Колко дълго те продължават обикновено е равно на количеството и интензивността на дъвченето, както и на други променливи (като сила на челюстта, нива на стрес / тревожност, ако има други сензорни стратегии и т.н.). Докато за някои хора инструментът за дъвчене ще продължи вечно, а за други с тежки / агресивни устни нужди, те могат да преминат през него много бързо. Моля, наблюдавайте по всяко време и при необходимост го подменяйте, ако продуктът показва признаци на износване. За най-дълготрайния инст