Home

New

ARK'S Z-VIBE® ANIMAL CRITTER

New

Домашни любимци за сензорна двигателна стимулация

More details

This product is no longer in stock

0,00 лв

More info

Z-Vibe® Animal Critter на ARK е лесен начин за осигуряване на сензорно въвеждане и орално стимулиране на говорно-двигателния апарат. Неговата фина, нежна вибрация спомага за нормализирането на чувствителността и "събужда" устата по време на хранене. забавните животински герои създават приятелска среда, която да помогне за облекчаване на стрес или безпокойство около процеса на хранене. Те незабавно предизвикват интерес, подобряват концентрацията и повишават нивото на готовност за участие в терапията или за ядене върху кухненската маса. Всеки накрайник има разнообразни форми и текстури за тактилно стимулиране както в устната кухина, така и около устните и лицето. Използвайте текстурираните уши като лъжици, за да намалите нивата на антипатие или нежелание при хранене. Или използвайте участъците, блокиращи захапката, на гърба на накрайниците, за да се упражнява и подобрява стабилността на челюстта. Те също така могат да бъдат използвани за работа върху уменията за хапване / дъвчене, билабиални упражнения и разбира се играят роля и в терапията. Децата ще се радват да включат тези игриви "домашни любимци" в речта си и да се хранят играейки, и това включено в терапевтичния процес!

 

Произведено в САЩ, медицински клас, FDA съвместим

без олово, фталати, PVC, BPA или латекс

ARK'S Z-VIBE® ANIMAL CRITTER е за 1 дръжка Z-Vibe® и 1 накрайник с животно по ваш избор. Изберете опциите си от падащите менюта по-горе (Cat, Mouse или Dog).

Меките версии (в лилаво) са по-меки и малко по-гъвкави - препоръчва се за лица с рефлекс на ухапване и / или сензорни проблеми.

Включена батерия (моля, обърнете внимание: това е специална Vibe батерия, която не се продава в магазините - препоръчваме да си купите резервна през падащото меню по-горе)

За да включите устройството, завъртете накрайника в дръжката * само *, докато започне да вибрира (моля, не прекалявайте!).

Препоръчва се за хора от всички възрасти и способности под ръководството на терапевт или обучен грижа