Home

New

ARK'S Z-BRUSH™ SENSORY TOOTHBRUSH

New

Деликатната вибрация, която помага за десенсибилизация.

More details

This product is no longer in stock

0,00 лв

More info

Сензорната четка за зъби Z-Brush ™ на ARK съчетава дръжката Z-Grabber® с нашите четки за сензорна стимулация на устната кухина. По-мекият (син) накрайник - четка има гъвкави власинки, които позволяват нежен масаж с гумираната си повърхност и почистване на зъбите. По-твърдият (жълт) накрайник-четка може да се използва като преход към евентуалното използване на обикновена четка за зъби. И двата вида накрайници осигуряват тактилни и проприоцептивни стимули към езика, бузите, небцето и устните.

Z-Brush ™ може винаги да се използва в изключено положение без вибрации. Или може да се включен за допълнителен сензорен стимул с гладки, нежни вибрации. Вибрацията осигурява ново ниво на сетивно усещане, което много хора намират успокояващо и релаксиращо. Z-Brush ™ се продава с 1 твърда четка, 1 мека четка и 1  бутон на върха на артикула.

 Включете устройството, като завъртите превключвателя в * само *, докато започне да вибрира (моля, не прекалявайте!). Други съвети се продават отделно. Включена батерия (това е специална Vibe батерия, която не се продава в магазините - препоръчваме да купите резервна от падащото меню по-горе).

Произведено в САЩ, медицински клас, FDA съвместим, без олово, фталати, PVC, BPA, или латекс.