Home

New

ARK'S TRAN-QUILL™ VIBRATING PEN

New

За по-голям фокусиране и тактилна стимулация към ръката чрез вибрации. Комбинирайте накрайника за писалка с дръжката Z-Vibe® и ще получите Tran-Quill Pen ™ - идеалният сензорен инструмент за работа по ръкописни умения. 

More details

This product is no longer in stock

0,00 лв

More info

Писалката Tran-Quill ™ на ARK има фина, нежна вибрация, която осигурява сензорни стимули на ръката, без това да повлияе на действителното писане / рисуване (така че без да причинява изкривяване на линиите). Вибрацията, текстурата и тежестта на дръжката могат да спомогнат за увеличаване на фокуса и концентрацията, да се подобри паметта на мускулите, да се нормализира скоростта на записване, да се увеличи силата на ръката и сръчността и да се намали силата на захващане, използвана за държане на молива. Идеален за домашна работа, за записване на бележки и др. Препоръчва се за хора със сензорни дефицити ии потребности и / или лош контрол на моториката.

 

Включва: 1 дръжка Z-Vibe® и 3 отделни приставки за писалка (разнообразни цветове). Изберете цвета на дръжката си и от падащото меню по-горе.

Произведено в САЩ

Включена батерия (моля, имайте предвид: това е специална батерия, която не се продава в магазините - препоръчваме да добавите резервна от падащото меню по-горе)

Измерва приблизително 15,2см дължина и 1,3см диаметър.

Предлага се и в молив и пастел

Кутията за съхранение се предлага като допълнителна добавка

Накрайникът Bite-n-Chew също е наличен като допълнителна добавка. Просто завъртете  дръжката в противоположна на моливчето страна (горната част на държача  предоставя възможност за стимулация на дъвкателни отребности), за орало-моторна стимулация(убедете се, че сте го завъртяли в края, който е запечатан от към вътрешните части).