Home

Изберете 4 инструмента за дъвчене

New

Изберете 4 инструмента за дъвчене от падащите менюта по-горе, за да създадете свой собствен набор от инструменти за дъвчене, с спестявания! XT опциите са "Xtra Tough" за умерени дъвки. XXT опциите са още по-строги ("Xtra Xtra Tough") - най-дълготрайните възможности за запалените дъвки. А стандартните са меки и много дъвкателни за леки дъвки или за хора с ограничена челюстна сила.

More details

100 Items

224,25 лв

More info

Y-Chews и текстурираните Grabbers осигуряват допълнителен сензорен вход. Baby Grabbers се препоръчват за бебета и малки деца под 2.5 години. И редовните Grabbers и Y-Chews се препоръчват за 2,5 години и повече.

 

Произведено в САЩ Произведено в САЩ от ARK Therapeutic. Медицински клас, FDA съвместим, NO олово, фталати, PVC, BPA или латекс.

 

Внимание Внимание: Този продукт не е играчка. Въпреки, че тези инструменти за дъвчене са здрави и издръжливи, не дъвчете инструмент е неразрушим. Може да се очаква износване / разкъсване, като се има предвид естеството на предназначението. Колко дълго те продължават обикновено е равно на количеството и интензивността на дъвченето, както и на други променливи (като сила на челюстта, нива на стрес / тревожност, ако има други сензорни стратегии и т.н.). Докато за някои хора инструментът за дъвчене ще продължи вечно, а за други с тежки / агресивни устни нужди, те могат да преминат през него много бързо. Моля, наблюдавайте по всяко време и при необходимост го подменяйте, ако продуктът показва признаци на износване. Версиите XXT обикновено са най-дълготрайните опции за жадно дъвчене.