Home

Sale!

Grabber® на ARK

New

Безопасен изход за всеки, който трябва да дъвче

Също така инструмент за основна орална двигателна / хранеща терапия за работа по челюст, ухапване и дъвчене и др

Loop прави лесно задържането

Дългите удължения правят лесно достигането на задните кътници

Предлага се в 3 цветови нива на издръжливост

Произведено в САЩ

Вижте подробности по-долу

More details

100 Items

658,16 лв

-13%

756,51 лв

More info

Grabber® на ARK е оригинален орален инструмент за дъвчене. Изобретен от Дебра С. Лоски, MS, CCC-SLP, дизайнът с P-образна форма има контур, който го прави лесен за задържане, и дълъг удължение, което го прави лесен за достигане на задните кътници.

Трябва да се дъвче? Използвайте Grabber като безопасна алтернатива на дъвченето на ръцете, тениските, моливите и т.н. Използвайте го, за да практикувате ухапване / дъвчене без риск от задушаване, изграждане на сила и стабилност на челюстта и упражняване на мускулите на устата. Също така може да помогне да се осигури алтернатива на смилането на зъбите или да се задоволи желанието да се дъвче за индивиди, които се хранят чрез г-тръба. Grabber има много различни приложения!

 

Както всички ARK дъвки, той се предлага в 3 цветови нива на издръжливост:

 

Soft / Standard (магента или червено) - препоръчва се за леко дъвчене, лица с нисък орален тонус или индивиди с ограничена челюстна сила, които се учат да хапят и дъвчат. Това са най-меките с най-малък „хляб” и „дават” им.

XT / Medium Firm (Lime Green или Teal) - XT означава "Xtra Tough". Те са по-твърди, но все пак са доста жадни. Препоръчва се за умерено дъвчене. Или, хората, които работят за изграждане на силата на челюстта, могат в крайна сметка да "завършат" от меката към XT.

XXT / Много твърдо (Royal Blue или Forest Green) - XXT означава "Xtra Xtra Tough". Те са най-твърди и осигуряват най-голяма устойчивост на челюстта. Не дъвчете инструмент е неразрушим, но те са много тежки / най-дълготраен вариант за запален дъвчене. Y-Chew XXT обикновено е най-дълготрайното дъвчене за най-запалените дъвки.

Произведено в САЩ Произведено в САЩ от ARK Therapeutic. Медицински клас, FDA съвместим, NO олово, фталати, PVC, BPA или латекс. Всеки Grabber® се продава индивидуално - изберете коя опция искате от падащото меню по-горе. Точните цветови оттенъци могат леко да се различават.

 

Внимание Внимание: Този продукт не е играчка. Въпреки, че тези инструменти за дъвчене са здрави и издръжливи, не дъвчете инструмент е неразрушим. Може да се очаква износване / разкъсване, като се има предвид естеството на предназначението. Колко дълго те продължават обикновено е равно на количеството и интензивността на дъвченето, както и на други променливи (като сила на челюстта, нива на стрес / тревожност, ако има други сензорни стратегии и т.н.). Докато за някои хора инструментът за дъвчене ще продължи вечно, а за други с тежки / агресивни устни нужди, те могат да преминат през него много бързо. Моля, контролирайте по всяко време, редовно проверявайте дъвката и при необходимост го подменяйте, ако продуктът показва признаци на износване.